Янтра (Габрово) публикува съобщение на старши треньора Велислав Вуцов, който днес

...
Янтра (Габрово) публикува съобщение на старши треньора Велислав Вуцов, който днес
Коментари Харесай

Вили Вуцов претърпял спешна операция вчера, от Янтра с информация за случилото се

Янтра (Габрово) публикува известие на старши треньора Велислав Вуцов, който през днешния ден загатна за здравословни проблеми. От клуба разкриха, че експертът е претърпял интервенция през вчерашния ден, ден преди днешния мач. Вуцов, макар възбраната на лекарите, е пътувал за дуела и работил интензивно към него. 
 Велислав Вуцов: Вчера беше най-лошият ден в живота ми, душата ми е изкривена
Велислав Вуцов: Вчера беше най-лошият ден в живота ми, душата ми е изкривена

" Истината е, че помолих футболистите да играят за мен "

Ето какво написаха от Янтра Габрово:

" Шапки долу за Вили Вуцов!

Приносът на Велислав Вуцов за промененото лице на Янтра в края на сезона е неоспорим, явен и в този текст няма да приказваме за него. Това, което направи експертът за мача в Своге обаче заслужава особено внимание въпреки да граничи с лудостта. Но това си е Вили.

Както загатна и в изявлението след срещата, дните преди мача в Своге бяха едни от най-тежките в живота на експерта. Наложи се незабавно да му бъде осъществена хирургическа намеса в Плевен в сряда, ден преди дуела. И тук не става въпрос за просто козметична процедура. За идната интервенция експертът заяви на футболистите си на следобедната подготовка във вторник. Интервенцията мина сполучливо, само че и резонно изисква няколко дни на покой за оптимално възобновяване. Нищо обаче не можа да спре Вили да бъде с футболистите си на мача в Своге през днешния ден. Със специфичното позволение на лекуващия доктор, Вуцов пътува за дуела и в типичния си жанр не спря да окуражава момчетата си. Не съблюдава даже напътствието на медиците да стои седнал по време на срещата, с цел да не предизвика раната и съвсем цялостен мач беше край страничната линия, а след края му потегли назад към плевенската клиника. А на фона на всичко това, което му се случва, Вили показа: " Не съм спал от терзание в последните два дни, че в дуелите със Спортист и Беласица нещата могат да не се случат както би трябвало "...

Вили Вуцов е показвал неведнъж и продължава да демонстрира какво е да обичаш треньорската специалност и да ѝ се отдаваш изцяло даже и с не дребна доза полуда. Да обичаш футболистите си и да си до тях даже да падат камъни. Абсолютен образец за всички млади експерти! Защото парите са значими, само че не и най-важни. Понякога достойнството и отговорността към поетия ангажимент са над всичко. Поне за Вили Вуцов е по този начин. Шапки долу за Вили! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР